Kippenluikje

past op uw kippen!

  • DSC04740.jpg
  • DSC04775.jpg
  • DSC04815.jpg

Bram Buist Perfect
Prima constructie, degelijk en betrouwbaar. Makkelijk te programmeren, ideaal de astrologische klok !
jammer dat de schakelunit in een extra beschermende omgeving geplaatst moet worden en dat er geen afkoppelbare connectors zijn voorzien. Dat maakt het installeren onder sommige omstandigheden wat lastig, maar over het geleverde product verder niets dan lof.
Marianne Super!
Wat een goed product.
Een keer goed instellen en hij past zich zelfs aan aan zomer en wintertijd.
Beetje ge-emmer gehad met aanpassen van geleiders omdat het hout ging werken. maar dat weegt niet op tegen hoe perfect hij het verder doet.

Ik raad dit kippenluik aan iedereen aan, alle concurrerende luikjes hebben alleen of kloktijd of lichtinval. Kloktijd moet je dan steeds verzetten en bij lichtinval gaat het luik 's ochtends in de zomer te vroeg open, als de vos nog rondloopt en de mensen nog slapen.
Roos Kippenluikje
Mooi kippenluik wat goed te monteren was.Voor het instellen heb ik even de buurman gevraagd maar de beschrijving was heel erg duidelijk. Het werkt voor treffelijk.Heb alleen een stukje lood aan het deurtje gehangen,zodat ik zeker weet dat het luikje ook helemaal dicht zit.Ben er erg tevreden over
Koen en Claudia van Hees Gelukt!!
Wat een geweldig mooi product! Installeren was in ons geval iets ingewikkelder, omdat de geleiders en het luikje ingekort moesten worden, wij hadden namelijk maar 40 cm over boven het luikje voor de motor en omhooggeschoven deurtje. Daarnaast moesten we de electriciteit nog aansluiten buiten. Maar het is gelukt, mede dankzij het meedenken, uitleg en het geduld van Marjan. Als je op zoek bent naar een automatisch kippenluik, zoek dan niet verder en bestel op kippenluikje.nl
Gaston Tevreden klant
In een woord... Super!
Ik heb voorheen de chicken guard gehad. Mooi compact apparaat, maar helaas veel storingen agv stof tussen de kleine tandwieltjes. Deze deuropener van kippenluikje is veel robuster. Goede degelijke kwaliteit. Ik (en de buren) zijn er blij mee. Instellen per dag mogelijk is ook ideaal. Instellen is iets lastiger, maar met de duidelijke handleiding loop je er gemakkelijk doorheen. TOPPRODUCT!
Pagina 1 van 8