Roos Kippenluikje
Mooi kippenluik wat goed te monteren was.Voor het instellen heb ik even de buurman gevraagd maar de beschrijving was heel erg duidelijk. Het werkt voor treffelijk.Heb alleen een stukje lood aan het deurtje gehangen,zodat ik zeker weet dat het luikje ook helemaal dicht zit.Ben er erg tevreden over
Koen en Claudia van Hees Gelukt!!
Wat een geweldig mooi product! Installeren was in ons geval iets ingewikkelder, omdat de geleiders en het luikje ingekort moesten worden, wij hadden namelijk maar 40 cm over boven het luikje voor de motor en omhooggeschoven deurtje. Daarnaast moesten we de electriciteit nog aansluiten buiten. Maar het is gelukt, mede dankzij het meedenken, uitleg en het geduld van Marjan. Als je op zoek bent naar een automatisch kippenluik, zoek dan niet verder en bestel op kippenluikje.nl
Gaston Tevreden klant
In een woord... Super!
Ik heb voorheen de chicken guard gehad. Mooi compact apparaat, maar helaas veel storingen agv stof tussen de kleine tandwieltjes. Deze deuropener van kippenluikje is veel robuster. Goede degelijke kwaliteit. Ik (en de buren) zijn er blij mee. Instellen per dag mogelijk is ook ideaal. Instellen is iets lastiger, maar met de duidelijke handleiding loop je er gemakkelijk doorheen. TOPPRODUCT!
Theo Snap er niks van !!
Ik snap echt niet hoe het werkt, maar hij doet het fantastisch. Snel en makkelijk te installeren. Duidelijke beschrijving en bedankt voor de super snelle service !!
geert dik tevreden
Ik ben werkelijk aangenaam verrast door de kwaliteit van het product (robuust en keurig gemaakt!) en van je service. Heel prettig om zo’n goede handleidingen te krijgen. De wieltjes in de bak zijn geniaal.
Pagina 1 van 8