geert dik tevreden
Ik ben werkelijk aangenaam verrast door de kwaliteit van het product (robuust en keurig gemaakt!) en van je service. Heel prettig om zo’n goede handleidingen te krijgen. De wieltjes in de bak zijn geniaal.
hans hij doet het!
Luikje was makkelijk te installeren. Goeie beschrijving. Motor maakt een hele degelijke indruk! Het instellen van de timer op de standaardinstellingen is simpel. En dan doet hij het gewoon! Sympathiek product!
Sander Prima kippen luikje
Mooie luikje, met uitstekende beschrijving.
Makkelijk te monteren en in te stellen.
Helemaal top?
Charlotte Geen angst meer voor de marter
Nadat een marter onze favoriete kip te grazen had genomen, beseften we dat de kippen 's nachts achter gesloten deuren moeten zitten. Om dat handmatig te doen, geeft te veel gedoe. Je vergeet het, je kunt 's morgen niet uitslapen, en wat dan als je op vakantie gaat... Zo kwamen we bij kippenluikje.nl. Ons hok is niet zo groot (slechts 2 kippen), dus we moesten wel het nodige verbouwen om het luikje de juiste hoogte te kunnen geven, maar het werkt en daar gaat het om! We kunnen weer rustig slapen en van onze kippen genieten.
Randolph Top kippenluik
Wat een uitkomst!!! Was eenvoudig te installeren dankzij het uitgebreide instructieboekje. Het werkt echt supergoed. Ideaal voor als we met vakantie zijn en nu hoef ik niet iedere ochtend en avond meer handmatig het hok open en dicht doen. Een absolute aanrader voor iedereen!!!
Pagina 1 van 7